Scena

25.04.2012. 20:00

Mjehur od sapunice

Predstava je održana u sklopu Kazališnog Proljeća u izvođenju glumačke družine Histrion. U predstavi igraju Ivan Glowacki, Pero Juričić i Iva Mihalić.

Mjesto održavanja: Dom prosvjete Selce

Mjehur od sapunice

Ispod blještavila Santa Barbare, ispod Esmeraldine ljepote, ispod egzotike Šeherezade, ispod ponosa Ratkajevih, krije se okrutan svijet, svijet intriga, svijet u kojem nikada ne znate što vam donosi sutra, svijet u kojem proizvod smije trpjeti, ali proizvodnja nikada. Svijet je to snimanja telenovela.

Sve što se događa junacima naše predstave može se preslikati i na našu današnju često puta virtualnu društvenu i političku zbilju. Uđite u taj svijet i otkrijte sve njegove tajne uz novu predstavu Glumačke družine Histrion - «Mjehur od sapunice». Predstava će vas nasmijati ali i zamisliti.

Pisac i redatelj Ivan-Goran Vitez već je afirmirani filmski stvaralac. Njegov kratki film "Posljednja pričest" proglašen je najboljim filmom na Zagrebačkom filskom festivalu 2005., a igrani film "Šuma summarum" od filmskih kritičara je proglašen filmom godine 2010.

Povratak